English Bible Study

Students, international residenst, Hungarians who want to be part of an English speaking community.

Who will you meet in this community?

The English Bible Study is for everyone who wants to study the Bible in English and be part of an English speaking community. The group is for both Hungarians and international residents. English speaking professionals, university students, and high school students make up the majority of the group. Those who wish to improve their English language skills are warmly welcomed. We enjoy small group discussions and large group activities.

When are you meeting?

Every week, there is Biblical teaching, prayer, worship, discussion, and community building activities. 

The English Bible Study meets every Monday at 6:30 p.m.

How can I join you?

There is no membership requirement. Just come and join the community!

Should I have to speak at the first time?

Visitors are not required to speak in public.

Can I join you if I'm not a Baptist?

The group is open to everyone.

Do you have online meetings?

Yes.

The English Bible Study is a place to build new friendships, engage in life-changing conversations, and enjoy authentic community.

Building family

Take a look at some selections from our blog that illustrate how
we believe the Bible calls us to build a strong, spiritual family.

Készüljünk a „vegyes jelenlétű” nyitásra!

Az MBE operatív tanácsa 2021. április 21-i ülésén meghallgatta az iskoláinkról és a szociális intézményeinkről szóló beszámolókat. Jelentős járványügyi helyzet sehol nem alakult ki az elmúlt hetekben. A gyülekezetekkel kapcsolatosan az operatív tanács pillanatnyilag csak online alkalmakat támogat. Amennyiben a járványügyi körülmények megengedik a május 10-től tervezett felső tagozatosok és középiskolások visszatérését az oktatási intézményekbe, …

Read full post

Kincskereső tábor

Kedves Szülők, Nagyszülők! Szeretettel hívjuk a gyermekeket a Kincskereső táborba, amely a Tálentum Általános Iskolában kerül megrendezésre. Az elmúlt időszak után jó lesz együtt lenni a gyermekekkel. A tanítások, programok szervezésén túl, a tábor nagyszerű lehetőség arra, hogy a gyermekeink újra beépüljenek a vasárnapi iskolába, a közös élmények erősítik a baráti kapcsolatokat, az összetartozást. Szívünk …

Read full post

Adónk 1+1 százaléka

Kedves Testvérek! Még néhány napig nyilatkozhatunk az adónk 1+1 százalékáról. Támogathatjuk így is a Magyarországi Baptista Egyházat és a gyülekezetünk alapítványát.

Read full post

Want to dive deeper? See more articles ➜

Interested in joining the Ministry? Let us help you get connected.