Mire állsz? Mire vársz? // Debreceni Baptista Ifi Konfi 2022

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: már szervezzük a 2022-es Debreceni Baptista Ifjúsági Konferenciát 🙂 Biztosak vagyunk benne, hogy más lesz, mint az előző években, hiszen előreláthatólag jelentős korlátozásokkal kell számolnunk a hatályos jogszabályoknak megfelelően, de ha csak nem lesz teljes lezárás, szeretnénk megtartani, mert hisszük, hogy Isten szeretné, ha találkoznánk vele és egymással.

A konfi témája Mire állsz? Mire vársz? – ezen belül hallani fogunk többek között arról, milyen szellemi közeg vesz minket körül nap mint nap, hogyan tudunk ebben a közegben szilárdan Istenben maradni, és mit jelent a radikális Krisztuskövetés.

Kiinduló igénk a János első levele 2:15-17: „Ne szeressétek a világot, se azt, ami a világban van. Ha valaki szereti a világot, abban nincs meg az Atya szeretete. Mert mindaz, ami a világban van, a test kívánsága, a szem kívánsága és a vagyonnal való kérkedés, nem az Atyától, hanem a világtól van. A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is; de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.”

Facebookos esemény: https://www.facebook.com/events/300496871864836/

Időpont: 2022. február 11-13.


Helyszín: Debrecen, Kassai út 26. Lovarda Kulturális és Konferencia Központ

Folyamatosan fogunk infókat megosztani a konfiról – mindent időben -, tehát érdemes figyelnetek a Debreceniifi oldalát!

Speciális információk:
– Dorogi Zoltán +36-20-775-9777
– Horváth Diána +36-20-776-4267
– e-mail: debrecenikonfi@gmail.com