Ingyenes Nőkonferencia Vásárosnaményben 2017. július 1-én. Görgess a további információkért!

 joban rosszban eloado

Napjainkban egyre inkább kiüresedik a barátság szó jelentése, és egyre kevésbé vagyunk egy család vagy egy közösség szoros kötelékében. Nem csoda hát, hogy a krízishelyzetekben nincs kibe kapaszkodnunk, kicsúszik a lábunk alól a talaj. Bizonyos értelemben mi is árvák vagyunk, akik befogadásra szorulnak.
Nőkonferenciánk célja az, hogy meghívott előadóinkon keresztül láthassunk példákat és elenpéldákat, egymás élettapasztalatai által gazdagodhassunk, és ezáltal jobban megismerhessük Istent. Régi kapcsolatainkat felelevenítsük, vagy új barátságok születhessenek.
Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők: a Nagyvarsányi Baptista Körzet Gyülekezete

Program:

  • Délelőtt 9:15-től lesz lehetőség a regisztrációra.
  • A program 10 órakor kezdődik közös énekléssel, majd Jeanne Ferren előadását hallgathatjuk meg „Jóban-rosszban melletted” címmel, melyben olyan személyekről vall, akiknek a barátsága végigkísérte az életét, és átsegítette őt a legnagyobb viharokon is.
  • Déltájban az ebéd a rendezvény résztvevői számára a helyszínen lesz biztosítva, térítésmen- tesen. Ennek érdekében kérjük, jelezze részvételi szándékát a megadott elérhetőségeken.
  • Délután különböző szemináriumokon, kis csoportos beszélgetéseken vehetünk részt. 
  • Délután négy órakor, a konferencia zárása képpen Jeanne Ferren rövid bibliai gondolatait hallgathatjuk meg, melyet a Nagyvarsányi Baptista Gyülekezet Női Karának minikoncertje fog megelőzni.

joban rosszban

Regisztráció:

A konferencián való részvétel mindenki számára ingyenes. A konferencia költségeit a délelőtt végén tartott gyűjtésen lesz lehetőség támogatni.

A zökkenőmentes lebonyolítás és az étkezés meg- szervezése érdekében kérjük, részvételi szándékát jelezze az alábbi elérhetőségeken:

  • TELEFON: 06 20 886 4980 (Szólláthné Zita)
  • E-MAIL: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • HATÁRIDŐ: 2017. június 20.

Facebook esemény itt

 

MEGKÖZELÍTÉS:
4800 Vásárosnamény, Kossuth út 19.

joban rosszban terkep