„Az aratnivaló sok, de a munkás kevés: kérjétek tehát az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába.” (Mt 9,37–38)

A Szünergosz Baptista Bibliaiskola (SZÜBI) elhívás- és ajándékorientált képzést nyújt, vagyis biblikus és korszerű ismeretek mellett a személyes elhívásod felfedezéséhez és kibontakoztatásához kapsz segítséget.

Kattints ide további információkért!

Diákok visszajelzései: bővebben itt olvasható.

 • Nem tudom, hogy a résztvevők toborzása hogyan történik, de azt látom, hogy erre a fajta képzésre sokkal több embernek van szüksége, mint akik ide járunk.
 • Nem tudom, hogy a lelkipásztorokat mennyire kell ennek fontosságáról meggyőzni, de mindenképpen érdemes nagy hangsúlyt fektetni a folyamatos utánpótlásra.
 • Nagyon szerettem az iskolát! Mindig feltöltődve jöttem haza. Szerettem a tanárokat, a diákokat.
  amit külön meg szeretnék említeni, az a lelkigyakorlat volt év elején! Ha mindent megváltoztattok, azt ki ne hagyjátok!!!! Az volt a sava-borsa a három évnek!
 • Ezekből a képzésekből meg lehetett jobban ismerni: Istent-Jézus Krisztust- Szent Szellemet, magunkat és ezek által másokat is
  Evangéliumi lelkiség, Krisztus központú gondolkodás
  széles sprektumban adott tanításokat + Inspiráló témák, inspirált előadók + Szinvonalas (egyetemi szintű) előadási anyagok és előadók
  az alkalmak példát mutatnak, hogy milyen formában, és tartalommal végezzük a különböző szolgálatokat majdan
  élet/hitélet sok területét érinti a képzés, segít megtalálni, hogy Isten milyen területek felé akar mozdítani – önismeretben is gazdagít
szunergosz