Tájékoztatás...

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy 2017.01.01-től a gyülekezet alkalmainak internetes élő közvetítése kizárólag a YouTube "Debreceni Baptista Gyülekezet" csatornáján fog történni ill. a korábbi alkalmak is ott lesznek visszanézhetők a „Videók" menüpont alatt.

A feldolgozás során hiba történt...
Daily Limit Exceeded. The quota will be reset at midnight Pacific Time (PT). You may monitor your quota usage and adjust limits in the API Console: https://console.developers.google.com/apis/api/youtube.googleapis.com/quotas?project=206495943944


További tippek...

A közvetítések és a korábbi videók is nézhetők lesznek asztali számítógéppel is és okos mobil eszközökkel is.

Élő közvetítés alatt a bejelentkezett nézőknek lehetősége lesz valós idejű csevegésre is.

A korábbi Ustream felületen megszűnik az élő közvetítés, ott csak az archivált korábbi videók lesznek visszanézhetők 2016.12.31. rögzítési dátumig.

 

YouTube tipp (1):

MP3 hangfelvételt készíthetünk YouTube videóból, amit esetleg más időpontban, internet kapcsolat nélkül meghallgathatunk.
Ehhez a peggo.tv oldalt hívhatjuk segítségül.
A megjelenő keresősávba írjuk be a YouTube csatorna nevét, pl. Debreceni Baptista Gyülekezet, ott válasszuk ki a videót. Ha szeretnénk, akkor beállíthatjuk az MP3 hangfelvétel kezdési és befejezési időpontját, végül nyomjuk meg a "Record MP3" gombot.

 A Gyülekezet technikai csoportja