Aktuális hírek

Segítünk a vásárlásban!

A 65-70 éven felüli testvéreknek szívesen segítünk a vásárlásban, ehhez kérjük jelezzen a képen látható telefonszámon a vásárlási igényüket.

Szentség - Megszentelt gyülekezet

A Szentség című sorozat harmadik részében a megszentelt gyülekezetről lesz szó, erről Csercsa Attila testvér fog tanítani minket, március 22-én délelőtt.

Szentség - Hétköznapi szentség

2020. március 15-én Dobos Péter gyülekezetvezető folytatja a megkezdett sorozatunkat a Szentségről, amely a hétköznapok szentségéről fog szólni. 

Szentség - Kiválasztva

2020. március 8-án délelőtt 10 órától, egy teljesen új sorozat indul egy "Szentség" címmel. Az első részben Jon Good misszionárius fog arról beszélni, hogy mit jelent az, hogy ki vagyunk választva.

Bemerítés

Szeretettel várjuk kedves érdeklődőinket 2020.02.23-án 9:30-tól bemerítési istentiszteletünkre. Az igét Balogh Barna szegedi lelkipásztor fogja hirdetni. 

Imádkozzunk egymásért

 Imádkozzunk egymásért!

II. Thess. 1: 11 - 12

KEDD:
- Imádkozzunk azért, hogy legyen folyamatos növekedés az adott hétköznapi házicsoport tagjainak életében: Hitben, ismeretben, odaszánásban a hívő, bizonyságtevő élet megélésére.
- Legyen egyre növekvő szeretet bennük egymás és mindenki iránt!


Az imakérés itt letölthető.

Heti programok:

Hétfő 18:30 Angol nyelvű bibliaóra
Szerda 17:00 Közbenjáró imaközösség
Szerda 18:00 VIFI
Csütörtök 18.30 IFI
Péntek 18.00 Istentisztelet a kisteremben
Szombat 15.00 KISIFI
Vasárnap 09:00 Csoportos imaóra
Vasárnap 10:00 Istentisztelet
Vasárnap 17.00 Istentisztelet

 

Ha érdekődni szeretne az eseményekkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk.
E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dobos Péter
Gyülekezetvezető